OffBeatz at Brooklynski

Петочната вечер ќе помине во funky ритам со OffBeatz (Јана Бурчевска – вокал, Марко Василевски – бас, Александар Филиповски – гитара, Дамјан Даневски – тапани, и Димитар Ганчевски – клавијатури.)

Местото е Бруклински, со почеток од 22:15 часот.

Резевирајте на 078 337 843 / 02 6091 844, или преку порака на нашиот профил.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк