Клуб Матица најавува: потпишување на Ана Бунтеска

Среќата е релативна. Скромен подарок, посветено внимание, спонтана и искрена насмевка,… нечии очи во море од погледи во урбаните градски приказни. За среќа понекогаш е потребен мал поглед на животните успеси кои се редат како челична кула изградена од искрена поддршка од оние од кои ни е најпотребна. 365от ден во годината не е последниот ден во декември. 365от ден во годината е секогаш роденденот – денот кој нè потсетува како ладно зимско утро и заледени снегулки на топли и румени образи, за реалноста и големината на нашите успеси во изминатата година.

На 23ти декември мојот роденден ќе ме потсети на изодените скалила во изминатите 365 дена.

 

Колку е потребно за среќа?

Дефинитивно вашето присуство, насмевка и парче од мојата роденденска  торта…

Ве поканувам на Булеварот на Книгите на 23ти јануари со почеток во 18:00 часот.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.