Be More – Art Exhibition of Monika Rizovska

Со особена чест и задоволство,

Ве поканувам на уште една уметничка дружба овојпат и во промоција на бесплатна за користење апликација -Inhouse.gallery која е со цел да го олесни процесот за избор и местоположба на било кое уметничко дело.

Повеќе за уметничките дела на: www.monikarizovska.com

Повеќе за апликацијата на:
http://inhouse.gallery/artist/monika.rizovska/gallery

и секако во Concept 37 од 26-31.01.2017

До скора средба 🙂

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.