Фотографија направена од аматер и профисионалец

Која е разликата на фотографи направени од професионалец и Аматер?

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.