Плоштина на триаголник

Превземено од страницата e-matematika.mk, погледнете го видеото многу добро е објаснето како да се најде плоштина од различни видови триаголници

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.