Боемски Викенд во Мезе бар Сопотско со Староградски чалгии

На ваше барање повелете и овој викенд на вашите добро познати забави во акустична изведба на староградски чалгии и најдобрите понуди.
Петок и сабота автентично искуство и амбиент со жива музика од 21 па се до 01 часот, многу алкохол и докажано највкусната храна во градот

★ За сите понуди од нашето мени и за резервации на поголеми прослави, ве молиме исконтактирајте не на броевите дадени подолу.

★ Специјални понуди само за викенд:
– 2 парчиња месо + гарнир + мешана салата + похованици + неогрничено вино, ракија и пиво – 550 ден.
– 3 парчиња месо + гарнир + мешана салата + похованици + неогрничено пиење (вино, пиво, ракија, коњак, водка, џин) – 650 ден.

Бројот на резервации е ограничен затоа повелете и резервирајте си кај менаџерите:
075 229 739
072 276 848
Резервациите важат најдоцна до 22:30.
Со почит, ваше Meze Bar Sopotsko ♥

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.