Потрошила месеци правејки протрети

Наташа цртала 10 години, оваа година ќе допломира на ликовна култура.

Погледнете го резултатот подоле

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.