50 црно-бели фотографии направени со познати личности во периодот од 1970 и 1980 од Norman Seeff

Сигурно го познавате Norman Steef, тој е човекот кој има направено прекрасни фотографии од познати личности како Tina Turner и The Rolling Stones. Фотохрафот е права легенда од Лос Анџелес најпознат е по правње на фотографии на познати личности во периодот кога се нај популарни.

70-те и 80-те е период во кој имал многу добри фотографии со познати личности, па ние собравме 15+ црно бели фотографии. Скролајте надоле и очекуваме коментари на Facebook

[su_custom_gallery source=”media: 10093,10094,10095,10096,10097,10098,10099,10100,10101,10102″ limit=”10″ link=”lightbox” width=”860″ height=”490″ title=”never”][su_custom_gallery source=”media: 7586″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”540″ title=”never”][/su_custom_gallery]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.