Перформансот на Ед Ширан на Греми доделувањето беше посебно!

Релиси една година надвор од јавноста, Ед Ширан беше насекаде. Сака на сите да им покаже колку е он талентиран, прошлата вечер на Греми доделувањето го докажа тоа.

Перформансот беше најавен само 7 часа пред настанот, што беше помалце од 24 часа пред појавување прошлата вчер (Недела) во живо. Ед настапи сам, само со неговата гитара неколку микрофони и неговиот синтисајзер.

 


И покрај тоа што беше најавуван на Греми, сепак црвено косиот пеач направи бум на сцената.

 

Неговиот воздржан настап беше во оштар и екстравагантен, само ве молам погледенета ја Бијаносе како настапи:

[su_custom_gallery source=”media: 10242,10243″ limit=”2″ link=”lightbox” width=”720″ height=”480″ title=”never”][su_custom_gallery source=”media: 7586″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”540″ title=”never”][/su_custom_gallery]

Сликано од P.A

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.