Погледнете ги креациите на Simon O’Rourke

Неговото име е Simon O’Rourke, прави уметничи дела со моторна пила, разгледајте ги делата кој ги има направено.
Доколку го користите правиот начин, може да креирате вистинска убавина – Simon O’Rourke,

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.