Тестирање на Tesla S P100D

Како Tesla S P100D постигнува 60 миљи одсно 100km/h за 2.28 секунди. Погледнето го клипчето каде дечкото ќе ви објасни математички

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=iVGsWvRa1XA” width=”720″ height=”420″ responsive=”no”][/su_youtube]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.