ПРОМОЦИЈА, ЗАПОЗНАВАЊЕ, ПОТПИШУВАЊЕ НА НОВОИЗДАДЕНОТО ДЕЛО „ДЕВОЈКАТА СО ЛЕДЕНО СРЦЕ“ НА КРИСТИНА ЦОНКИНСКА.

На 23 февруари од 19:00 во Bypass Caffe – Скопје ќе се оддржи првата промоција на книгата- првенче ‘’Девојката со ледено срце’’ од младата и успешна писателка Кристина Цонкинска.

Книгата која ќе ја прочитате во еден здив. Онаа која нема да Ве остави рамнодушни, која ќе Ве скокотне, ќе Ви го растрепери срцето и ќе ве замисли на еден чуден начин…
Не смеете да ја пропуштите нејзината прва промоција!
Да ја направиме заедно најсреќна авторката.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.