Работилница за Врски и Односи

Дали некогаш сте се прашале зошто некои одредени околности постојано ви се повторуваат? Тоа е најинтересното прашање кога се бавиме со меѓучовечките односи. Без разлика за каков вид на однос се работи сите ние тежнееме да оствариме односи кои се темелат на љубов, прифаќање, доверба и разбирање.
Квалитетот на нашите врски зависи од емотивните и менталните обрасци кои ги носиме во себе, а многу често поради тоа се соочуваме со проблеми во нашите врски.Некогаш знаеме и да побегнеме, но како и да е нашиот куфер постојано си го носиме со себе.

Оваа работилница има трансформациски ефект на полето на односите и може да ви даде доста одговори преку темите кои ќе ги работиме.

Темите се на оваа работилница се:
– Ограничувачки верувања за врските
– Причината поради која креираме врски кои не повредуваат (Принцип огледало)
– Емотивно ослободување (Направи простор за нешто ново)
– Моќта на простувањето
– Асертивна комуникација
– Љубов кон себе
– Афирмации и визуализации

На оваа работилница заедно ќе ги откриеме и отпуштиме “старите“ ограничувања за врските и ќе ги отпуштиме сите оние работи кои не ограничуваат нас и нашиот однос со другите.
Секој од нас заслужува врски во кои ќе биде сакан, почитуван и исполнет.

Работилницата ја води Илина Ведран – тренер за личен и професионален развој, првиот лиценциран тренер во Мк по методата на Лујза Хеј и автор.

Цена за присуство : 1500 денари

Пријави во инбокс и info@ilinavedran.com

Инструкции за уплата:
Назив на примач: Илина Ведран ДООЕЛ – Скопје
Банка на примач: НЛБ Банка
Трансакциска сметка: 210-070392470170
Цел на дознака: Работилница
Бидејќи местата брзо се пополнуваат, ве молиме пред да извршите уплата проверете дали сеуште има слободно место.
Целосна резервација е извршена пријава со уплата

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.