Откритието на НАСА

НАСА открила 7 нови планети во кои можное да има и живот.

Среда 22-ри Февруари подоле може да погледнете едно видео од осумте.

Научниците користат телескопи во вселената и низ земјата, преку кои бараат планети кои се способни да одржуваат вода.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.