Презентација на Matrix светла

Во овој клип кој е превземен од каналот David Lala, ќе се ви се демонстрира како функционираат Matrix светлата за разлика од познатите Xenon. Во презентацијата се земени три типа на автомобили Audi, BMW и Mercedes Benz.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=XCuYbiFDFaU” width=”720″ height=”420″ responsive=”no”][/su_youtube]

 

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.