Вебинар со Илина Ведран

Дали сте подготвени да се ослободите од ограничувањата еднаш засекогаш?

Замислете колкав би бил вашиот потенцијал кога би излегле од рамките кои ви се наметнати и за кои несвесно се држите.
На овој вебинар ќе научите на кој начин можете да го осознаете она кое ве попречува да ја живеете својата најдобра верзија и свесно да направите друг избор.
Покрај тоа ќе зборуваме за целите, како да живееме живот каков што посакуваме ослободени од своите рамки и ограничувања и како да почнеме да се креираме себеси повторно.
Исто така ќе ја претставиме и програмата “Креирај се себеси“ која е дел од академијата Илина Ведран.

Добредојдени се сите оние кои сакаат нешто подобро од животот како и оние кои сакаат напредок на професионалното поле.

Подгответе ги и вашите прашања 🙂

За да присуствувате на овој вебинар кликнете на ОДИ/ОДАМ за да можете да добиете нотификација со линк за присуство.

Се гледаме 🙂

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.