Осмомартовски базар за рачно изработен накит

Драги осмомартовки !!!
Галерија АРТ ВЕДА има чест да ве покани на базар за рачно изработен и уникатен накит од македонски автори.
Ќе бидат претставени авторите со својот разноличен стил и уникатна визура.
Со секое парче накит може да се израдувате себе си или некого.

Ќе учествуваат :

Александар Пешевски – MightyJewelry
Надица Златкова Митевска – art-fantasy-jewelry
Анита Несторовска – Ani Jewelry Designs
Елена Пренџова
Ведран Бојановски
Дина Гичик – Bulberry
Олгица Стојковска

Организатор: Слаѓана Атанасова

Повелете бидете дел од нашиот осмомартовски базар

Тел. 070-254-631 ; 078-265-364
Дата: 5, 6 и 7 март
Адреса : 11 – ти Октомври бр. 14
Локација: Галерија АРТ ВЕДА (Меѓу Собрание и Зелен пазар)

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.