Работилница зa личен развој

Работилница
ТРАНСФОРМАЦИЈА
низ личен развој

Дали се чувствувате незадоволно, нереализирано, неефикасно, досадно, тажно?
Дали сакате да се пронајдете себеси, да постигнете одредена цел, да бидете доследни во вашето однесување, да не се откажувате од она што сакате да го постигнете ?
Дали сакате промени во вашиот живот?
Комфорот е најголем непријател на напредокот.
Дојдете, спознајте се и дозволете си себеси личен раст и развој.
На работилниците можете да ги споделите вашите проблеми, грижи, стравови во атмосфера на поддршка и доверба, и да почнете да работите на нив за да ги разрешите …
,,Твојот живот не станува подобар со шансите, туку станува подобар со промените’’ е познат цитат на Џим Рон – автор, претприемач, говорник.
Дозволете си себеси да растете, да разрешувате и да се менувате.
Личниот развој е процес кој што ќе го започнете на првата работилница, но и натаму ќе имате лични увиди и ќе растете со стручна поддршка доколку изберете присуство на повеќе работилници. Работилницата ја води Ели Секуловска, лиценциран психолог, акредитиран психолошки советник – Европска асоцијација за советување и психотерапевт, трансакционен аналитичар, когнитив-бихејвиор советник.

Котизација за учество на една работилница е 500 денари.
Котизација за учество на четири работилници, (1 работилница неделно) е 1900 денари.

За пријавување, Ве молиме јавете се на 077811133.

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.