Што се случува кога на вработените во книжарница ќе им стане здодевно

Либаирие Молат книжарница во Франција, привлекла големо внимание на Instagram, од како вработените приметиле дека книгите почнале да наликуваат на самите купувачи па дури и на самите себе. И тоа го докажале со правење на фотографии и објавување на Instagram. Тие постови привлекле 21200 следбеници на Instagram. Molat е една од првите книжари во Франција, отварањето било дури во 1896-та во Бордеаукс. Погледнете ѓи фотографиите …

[su_custom_gallery source=”media: 11068,11069,11070,11071″ limit=”4″ link=”lightbox” width=”560″ height=”560″ title=”never”][/su_custom_gallery]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.