16 Супериорни иновации кој секој треба да ги има по дома

  • Оваа алатка јас мислам дека ќе биде една од најдобрите за во кујна, со неа можете да да исечете кромид за многу кратко време притоа да не ви потечат солзи.
  • Многу добра алатка, за оние кој често си го губат работи преку својот мобилен телефон ќе можат да ги лоцираат.
  • Оваа лампа е перфектна за точкарите, конечно ќе може да даваат подобро сигнали во темница кога ќе вртат или пак кога стојат на улица. Овој прожектор го има дизајнирано Elnur Babaev од Азербежан.
  • Озонер за во кола или пак за дома во вид на лимон. Оваа алатка перфектнa ја чисти прашината во околината и дава прекрасна арома на околината.
    Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.