16 Супериорни иновации кој секој треба да ги има по дома

 • Оваа перница е многу добра доколку нонстоп патувате, но неможете да си го земете својот партнер со вас. Со оваа перница тоа ќе биде надминато, кога ќе легне партнерот автомацки се пали светилката во перницата тогаш ќе може да го слушате чукањето на срвето на вашиот партнер доколку и он си има легнато во тој период.
 • Ова капаче за тегли е перфектно можете да го заклучите. Погледнете на примерот колку е добро ако сакате вашето дете да не јаде еурокрем бес ваше знаење.
 • Оваа алатка најдобра е за бањање на вашите миленичиња, цревото го приклучувате на кружното црево кое е направено со дупчиња во вид на хулакоп.
  Share Button
 • dare

  dare

  Уредник на муабет.мк

  Напишете коментар

  Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.