Showroom: Blue Mist play Grant Green

Дарко Стојоски. Горан Попоски. Марко Василевски. Гитара. Бубњеви. Бас. Grant Green. Hard bop jazz. St. Patrick’s Day. Jameson 100 ден.

Уште еден сосема поинаков концерт како дел од Showroom, отворената музичка програма во живо, со содржини креирани од музичарите од македонската џез сцена, која има за цел да го претстави домашниот музички потенцијал преку индивидуална интерпретација на стилови, концепти и артисти.

Слушајте и уживајте~
За резервации:
https://rezerviraj.mk/detali-za-nastan/showroom-blue-mist-play-grant-green-t9uhS
078 250 554
contact@publicroom.org

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.