Јавна ждрепка утре 16.03.2017

Утре (16.03.2017), со почеток од 16:00 (Централно европски време) ќе започне Отворената ждрепка посветена на официјалниот почеток на Петтата (јубилејна) сезона на Меѓународниот детски општествено-одговорен проект ,,Фудбал за пријателство” во 2017 година.

По тој повод официјално на нашиот сајт ќе има пренос кој ќе започне во 16:00 по централно европско време.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк