Ридско-брзинска трка ВОДНО

Виртуелна трка ВОДНО
Автомобил:
– Citroen Saxo S1600

Менувач:
– рачен и автоматски

Тренинг
– од 09.03.2017 до 18.03.2017
– неограничен број на возења

Трка ( ГРАТИС )
– 19.03.2017
– 3 возења, 1 тренинг ( загревање ) и 2 се мерат.
– Право на учество имаат сите возачи со најмалце 10 поставени времиња “кругови”

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.