Сабота во Јавна соба

Квартетот на Милан Петровиќ од Белград и музичката селекција на Jazzysad за уште едно музичко уживање.

Милан Петровиќ. Богдан Здјелар. Гостинцар Роберт. Наги Лел. Милан Саитовиќ.
Не ги пропуштајте овие одлични пет музичари и дознајте зошто ни гостуваат по втор пат~

Резервирајте си на
https://rezerviraj.mk/detali-za-nastan/saturday-public-room-evKE8,
078/250-554,
contact@publicroom.org

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.