Филип Стефановски Винил & Co 24.3

Види вие може да правите што сакате во петок вечерама таков брк позади диџеј пулт е глупо дапропуштите особено ако е испомешан со едно од најдобрите музички доживувања што може да ги искусите.

Со надеж дека во петок повторно ќе развали и потајно дека ќе се избричи ве повикуваме во петок да дојдете да се исшизиме поштено ко луѓе.

Се гледаме во Винил!

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.