Funky Fresh во капан со специјални гости

Сабота 25.03 во Капан Ан

Funky Fresh 031 дами и годпода со 

  • Nomanduzz (специјален гостински сет)
  • Гоце Саф
  • Чваре

Старт после полноќ, влез 100 ден до 01:00, потоа 150 денари

Ве очекуваме на добра журка

Facebook Event

Sabota 25.3.17 @ Kapan An
Funky Fresh 031 dami i gospoda so:

-Nomaduzz (specijalen gostinski set)
-Goce SAF
-Chavre

Start na polnok, vlez 100 den. do 01, potoa 150 den.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.