25-ти март се одбележа меѓународниот ден за подигање на свеста за церебралната парализа

На 25-ти Март, , се одржа мала забава во Капитол Мол во Скопје, организираноод две мајки Оливера Доневска и Оливера Савевска. На настанот свое учество земаа децата Марија, Мики, Виолета и Емилија со свои точки како и Балетското студио Еурека, танцова група од Основното Училиште Климент Охридски од Драчево и многу други на кои сме многу благодарни. Целиот настан го водеше Искра Донева. И покрај малата посетеност од страна на минувачите, децата беа весели.

[su_slider source=”media: 11842,11841,11840″ limit=”3″ link=”lightbox” width=”720″ height=”480″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1600″ speed=”5000″][su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”680″ height=”340″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″] [su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”380″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

[su_custom_gallery source=”media: 11844″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”350″ height=”680″ title=”never”][/su_custom_gallery]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.