Seun Kuti & Egypt 80

Билети во предпродажба oд 20март до 27март по цена од 500мкд во Излет Кафе, Кино Карпош, Радио Бар и продажните
мрежи на www.mktickets.mk и www.kartil.com.mk
Потоа 700мкд а на самиот влез по цена од 900мкд.
Билетите се во строго ограничен број.
31March’17
почеток – 23:00h
SEUN KUTI & EGYPT 80

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.