Култура на 29. Меѓународен саем на книгата

Голем избор на книги по саемски цени!
Издавачката куќа Култура и оваа година на САЕМ НА КНИГАТА, од 04 до 10 Април 2017год. на Скопскиот саем со два штанда (хала 1 и 2).
Посетете нѐ и искористете го саемскиот попуст до 70% како и многу други изненадувања за нашите верни читатели.
Ве очекуваме во светот на книгите 📚
http://kultura.com.mk/katalog/

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк