1ви Април маскенбал во Кино Карпош

Традиционално, како и секоја година, го организираме маскенбалот за 1-ви Април!

Маскирајте се и Ве очекуваме на дружба, а како и секоја година, најдобрите маски ќе бидат номинирани за Оскар! Главната тема како и секоја година се филмските маски.

Стартуваме од 21:00 со DJ Bazel [Martin Bazelski]

Се гледаме во #КиноКарпош

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.