Потсетување утре 1-ви Април промоција на стихозбирката „Боемски Блуз“ од Иле Наумов

Промоција на стихозбирката „Боемски Блуз“ од Иле Наумов. Промотор Давор Крстевски. Издавач Иле Наумов.Јазична редкација Трајко Огненовски. Графичка обработка Боби Петров.Рецензенти Павлина Пејковска и Давор Крстевски.

Промоцијата ќе се оржи во Народниот театар на Куманово со почеток во 19:00 до 21:00 ве очекуваме.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.