Промоција на „ 100 Илустрирани БАСНИ ОД ЕЗОП“

ЗА ПРВ ПАТ КАЈ НАС!
„100 ИЛУСТРИРАНИ БАСНИ ОД ЕЗОП“ на 110 страници.
Уникатноста на оваа книга е што секоја басна од Езоп, е претставена илустративно, со насликани ликови во различни ситуации во живи и привлечни бои. Со помош на оригиналните илустрации, за прв пат кај нас, читателот има можност, секоја басна да ја доживее не само преку текст туку и преку слика, која го надополнува текстот и претставува негово олицетворение.

Facebook event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.