Оваа сабота 8.4 Funky Fresh 032 во Капан Ан

Оваа сабота 8.4.17 во Kapan An
Funky Fresh 032 – Tribute to West Coast Hip Hop vol.3
– ДЏ Страјк
– ДЏ Гоце Саф
– ДЏ Чваре
Старт на полноќ цена за влезница е 100 ден, после 1 Часот влезницата е 150 денари

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.