Промоција на книгите на Коста Петров на Браево писмо

Заедно со Проектот на LCIF и USAID за децата со пречки во видот, ги адаптиравме и отпечативме сите мои дела на Браево писмо!

Сите ние треба да се потрудиме колку што можеме да придонесеме кон создавање на подобри едукативни и социјални можности за слепите лица во Македонија и на останатите лица со попречености.

Се гледаме на промоција во сабота, 12 часот во промотивниот центар на Саем на книга, Хала 2!

#ПродолжиДаЧиташ

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.