WordPress Meetup #11-Managing assets in WordPress the right way

Повторно и овој месец, се собираме на веќе позната локација и време. Овој пат со тема која ќе ги разјасни повеќето дилеми со кои можеби сте се сретнале или ве очекуваат во иднина. За скриптите кои се клучни за целосна изградна на една веб платформа, за нивното менаџирање, поставување, градење и решавање на конфликти.
Со нас овој четврток е Mile B. Milosheski долгогодишен девелопер, со многу успешни WordPress проекти зад себе.

Facebook event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.