JAX JONES & ALEX ADAIR ЗАЕДНО СО MARTIN GARRIX НА SKOPJE CALLING 2017!

Ве информираме дека се познати сите детали околу останатитедиџеи коишто ќе настапат заедно со MARTIN GARRIX на најголемиот музички настан ова лето во Скопје.

[su_custom_gallery source=”media: 12236″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”520″ title=”never”][/su_custom_gallery]

Шоуто ќе го отвори ALEX ADAIR, млад диџеј од Британија во подем, чии ремикси за брзо време станаа вистински хитови и се вртени по сите светски радиостаници, а пред MARTIN GARRIX ќе настапи во моментов актуелниот диџеј ЈAX ЈONES кој во последниве неколку месеци е многу експониран со песната „You Don`t Know Me“ и кој ќе настапи со 90 минутен сет.

[su_custom_gallery source=”media: 12228″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”520″ title=”never”][/su_custom_gallery]

Инаку, досегашната продажба на влезнииците за претстојниот фестивал SKOPJE CALLING 2017 покажува дека на овој настан ќе присуствуваат минимум 20.000 посетители од целиот регион, а влезниците по цени од 1.000 денари (ПАРТЕР), 1.500 денари (ФАН ПИТ), 1.500 денари (ВИП) и 2.000 денари (УЛТРА ВИП), можете да ги набавите преку продажната мрежа на Купи Карти За Се низ цела Македонија, системот Евентим за регионот и онлајн.

[su_slider source=”media: 12230,12229,12231,12232″ limit=”6″ link=”lightbox” height=”480″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1600″ speed=”5000″][su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”680″ height=”340″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″] [su_slider source=”media: 3570″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”720″ height=”380″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”0″ speed=”0″][su_slider source=”media: 157,156,155,154,153,152″][/su_slider]

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.