Funky Fresh 033 во Капан Ан – После Постот со Гоце САФ и Чваре

Оваа сабота во Капан Ан продолжуваме со 33-тото Велигденско издание на вашата и наша Funky Fresh резиденција!

После Постот со Funky Fresh резидентите:

– DJ Гоце САФ
– DJ Чваре

Старт на полноќ, влез 100 денари.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.