РЕМ – “Низа од соништа” (“REM – A Dream Sequence”)

Танц фест 2017 – Биди свој!!!
Не пропуштајте!
Погледнете ја новата продукција на 9 Contemporary Dance Company од Пекинг, Кина во кореографија на Рисима Рисимкин, низ изтражувачки процес, претставени се соновите на секој од танчерите, на еден досега не виден начин!!
Прашањето останува … но во реалноста е само сон, зарем не?

2016 Интернационален Кооперативен Проект на П9ЦТТ
Овластено од Новиот Танцов Фестивал во Пекинг 2016

Музиката за овој проект беше ексклузивно компонирана од познатата македонска музичка група “Љубојна”

 

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.