Концерт на детски ансамбли

Бројноста на членови во „ЕТНОС“, како и обемноста на програмата што ја практикуваат детските групи и ансамбли ќе ја прикажеме на овој КОНЦЕРТ. Сакајки што повеќе да им дадеме време и можност на младите поколенија дa ja прикажат својата програма, ние им го овозможуваме тоа со организирањето на самостоен концерт на децата од „ЕТНОС“

Facebook Events

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.