Како реагираат деца кога ќе слушнат песна од Gun’n’Roses

Brothers Entertainment, основачите на “Kids React” youtube videata, креираа клипчиња во кои прикажуваат познати групи на деца од 8 до 12 години. Децата даваат коментари за Gun’n’Roses. Децата коментираат на песни кој се направени пред 30 години. Реакциите се позитивни, но сепак препознаваат некој сличности во музиката дури понекогаш се збунети од текстот. Има дел на клипот каде им се прикажуваат слики од членови на групата како што се Axel Rose, Slash  и тика имаме коментари ,, Тоа се многу тетоважи” , ,,Тие се извонредни” ,, Зашто носи таков шешир”. Погледнете го видеото подоле.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.