Тест на Тесла модел X

Дечките од Tested имаат задача да ја тестираат новата Тесла X. Во ова видео ќе видите споредба на Тесла X и Тесла S, како функционираат вратите ,, галеб”. Во ист момент изгледа застрашувачки и возбудувачки.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.