Дон Кихот – Лудвиг Минкус (Балет)


27.04.2017 во 20.00 часот
Билетите се во продажба на билетарницата на МОБ 02/3118451, ЈУГОТОН ГТЦ 1-кат, и онлајн на www.mob.mk и www.karti.com.mk

Диригент: Бисера Чадловска
Кореограф: Виктор Јаременко (Украина)
Асс. кореограф: Тања Вујисиќ Тодоровска
Сценограф: Андреј Злобин (Украина)
Костимограф: Гана Ипатиева (Украина)
Концерт мајстор: Јане Бакевски

Настапуваат:
Китри: Мими Поп Алексова – Атанасовска
Базил: Бобан Ковачевски
Балетскиот ансамбл и оркестарот на МОБ

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.