А кој е авторот на оваа песна?

Не секој ја има привилегијата да биде дел од изненадувањата и подароците на Цако.

Александар Матовски Цако – горд македонски говорник на Конференцијата по повод Светскиот ден на лицата со Даунов синдром во ОН во Њујорк, поет, радио водител, активист, танчер и во последно време диџеј, подготвува изненадување и не’ повикува да бидеме дел од истото.

На 27-ми април во Јавна соба од 20 часот, ве повикуваме јас Елена Фиданска и Ирена Мила да дојдете и да откриеме кој е авторот зад една исклучително моќна песна, и сите заедно ќе дознаеме кое е изненадувањето што ни го подготви нашиот Цако.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.