Woocommerce WorldCamp Belgrade 2017

За прв пат оваа година македонски девелопер на WordCamp Belgrade 2017. Kockovski Mitko ќе го пренесе своето искуство за електронската продажба. Сo своето предавање ќе ја пренесе песната на WooCommerce. Ќе објасни како со помош на woo успеал да изгради front-end, back-end, API за мобилни апликации. И притоа има над 3 000 месечни нарачки и над 6 000 активни корисници. Да го поддржиме македонскиот WordPress девелопер. Се гледаме на 13 и 14 мај, на Univerzitet Singidunum во Белград. Му посакуваме успешна презентација и голем број на слушатели.

Повеќе на следниот линк

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.