20 Интересни тетоважи, кои прикриваат белези

Тетоважите различно значат за различни луѓе низ светот. За некој значат чиста мода, за некој тоа му го налага културата како кај Māori-те, за трети сакаат да обележат некоја случка на пр. посета на некое туристичко место, љубов и тн. Сепак некои сакаат само да си маскираат само некој белег од операција или од повреда. Погледнете ја листата на фотографии кој а склопивиме за да ви стане појасно за какви тетоважи збориме. Да видите како може да се маскира некој белег со со прекрасет цртеж.

[su_custom_gallery source=”media: 12669,12670,12671,12672″ limit=”4″ link=”lightbox” width=”620″ height=”620″ title=”never”][/su_custom_gallery]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.