NASA: Поглед на планетата земја од свемир во ЖИВО

Погледнете го клипот кој се случува во моментов. НАСА во чест на денот на астрономијата прави едно добро видео.

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=RtU_mdL2vBM” width=”720″ height=”480″ controls=”alt” autohide=”yes” showinfo=”no” rel=”no” https=”yes”][/su_youtube_advanced]

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.