BASS Madness Festival 2017 @Kapan AN

LDN Waves Ви го најавува BASS Madness Festival.

За максимално уживање на сцената ќе брануваат 10 Диџеи во комбинација од добар звук, светло и визуелизации.

Со себе задолжително понесете: насмевка, добро расположение и патиче за шизење.

Цена:
200 МКД – Предпродажба
250 МКД – На влез
http://www.kupikartizase.com/Events/bass_madness_festival_2017

ПРОМО!
Со секоја купена влезница до 16.05.2017 добивате гратис пијачка Ballantine’s.

Билети во предпродажба во:
½ Југотон, Atlantis, We Travel, Litium Globus Travel и http://www.kupikartizase.com/Events/bass_madness_festival_2017

Листа на продажни места низ државата
http://www.kupikartizase.com/Home/SalesLocations

LINE-UP
************************************************************************

HyperTech (D2 / Течна Кујна / BTKRSH)
http://soundcloud.com/hypertech
https://www.mixcloud.com/HyperTech

Darko Stepic (D2 / Warfare Recordings / RBMA / Течна Кујна)
https://soundcloud.com/darkostepic

Bad Propaganda (SUB)
https://soundcloud.com/drash
https://www.mixcloud.com/Dr4sh

Pessimal (Neuritmix)
https://soundcloud.com/pessimal
https://www.mixcloud.com/neuritmix

Tecktone (Neuritmix / BTKRSH / Течна Кујна)
https://www.mixcloud.com/Tecktone
https://soundcloud.com/dj_tecktone

D.Lite (D2 / BTKRSH / TheRitualsShow)
https://soundcloud.com/d-lite-5

Druggy (Trap Da Fuck Up / Anomalia nativa)
https://soundcloud.com/anomalianativa

Kesko (Bass Lab)
https://soundcloud.com/keskomk

Kronom (Proximity Recordings / Modular Carnage Recordings,)
https://soundcloud.com/kronombass

R.A.D (Trap Da Fuck Up)
https://soundcloud.com/r-a-dofficial

LDN Waves
FB Page: https://www.facebook.com/LDNWaves
Instagram: https://www.instagram.com/ldnwaves
SoundCloud: https://soundcloud.com/ldn-waves
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/ldn-waves

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.