Фотографии направени од еден пилот додека поминувал покрај бура!

Кога би биле пилот би можеле да видите многу убави работи. Доколку сте пилот во Јужна Америка, тоа значи при летање може да бидете сведок на големи бури во регионот. Запознајте се со пилотот на Ecuador Airlines, Santiago Borja Lopez. Кога Santiago е слободен, го зима својот фотоапарат и почнува да слика од авион. До сега има фатено прекрасни бури, од облаци се до молњи. Доколку сеуште не вие јасно за какви фотографии станува збор слободно идете подоле и уживајте од убавините!

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.