Слики од домашни миленичиња кој се сликани како криминалци

Миленичињата не се ангели тоа е факт. Тие можеби ќе ви изгледаат слатки и невини, но тие што имаат миленичиња по дома барем еднаш ќе се сетат кога нивното куче се измочало на ѕидот, или нивната мачка се измочала на нивната влечка или пак уништила некоја скапа вазна.

На сликите подоле ќе видите некој такви ,,злосторници’’. Доколку имате  вакви слики и сакате да ги објавите слободно испратете ги на contact@muabet.mk

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.